Alarmni dojavni centar

Alarmni dojavni centar

Kada napustite svoj dom, pobrinite se da su svjetla isključena, prozori zatvoreni i vrata zaključana. Kada se vratite kući, očekujete da ćete naći sve na svojem mjestu i svoje utočište sigurnim. Međutim, provalnici mogu pratiti vaš dom, čekati najbolje vrijeme za napad, a kada vas nema kod kuće , nasilno ući i opljačkati vaše dragocjenosti.

Još gori od toga su pljačkaši koji će vas pokušati opljačkati dok ste Vi ili Vaši najmiliji zapravo kod kuće. Pljačka je ozbiljan udarac na vaše financijsko i emocionalno stanje ,no daleko drugačija od provale, jer provala dramatično povećava rizik od fizičke opasnosti ili čak smrti.

U prošlosti, često najbolja zaštita koju ste mogli postići je bilo zaključati vrata, možda posjedovati psa koji glasno laje, ili pitati susjede da pripaze na stvari. To su svakako razumne stvari koje treba učiniti, ali često nisu dovoljne .

Srećom, za razliku od prošlih vremena, sada imamo elektroničke alate kako bi zaštitili naše dragocjenosti . Jedan od najboljih izbora je sustav za nadzor sigurnosti doma, da vas upozorava i intervenira u hitnim slučajevima.

Osim upozorenja na opasnosti od kriminalaca, u današnje vrijeme postoji obilje drugih mogućnosti koje Vam nudimo. Moderne usluge i oprema mogu Vas upozoriti na dramatične promjene temperature, poplave, ugljični monoksid, nestanak električne energije ,curenja prirodnog plina i dima i vatre, nasilne ulaske i još mnogo toga. Možete primati ove informacije putem SMS poruka, e-maila, telefona , obavijesti putem mobilne aplikacije i putem izravne dojave na naš nadzorni centar.

Naš nadzorni centar nudi opsežne obavijesti i ne samo da će vam reći kada postoji problem, već će intervenirati na protupravne radnje, pozvati hitne službe za vas i u vrlo kratkom roku u potpunosti otkloniti bilo kakvu opasnost.