O NAMA

Tijekom razdoblja od svog osnivanja, tvrtka je doživjela nekoliko promjena, a sve u cilju praćenja tehnološkog razvoja i pružanja kvalitetnijih usluga kupcima, dok smo se vodili mišlju da samo sigurni klijenti mogu biti zadovoljni, jer sigurnost ne podnosi improvizacije. Mnogi od njih su prisutni od naših osnivačkih dana.
Za naših oko 1000 dugoročnih klijenata i oko 1500 kratkoročnih klijenata, odgovorna je politika tvrtke, jer su kvaliteta usluge i zadovoljstvo kupaca, naš prioritet. U svom razvoju, tvrtka je uvidjela brojne prednosti korištenja tehnoloških rješenja, a čijoj ekspanziji upravo svjedočimo.

Na tržištu smo poticali implementaciju nadzornih uređaja jer smo time unaprijedili mogućnosti čuvarskih službi, pa su tako dva oka jednog čuvara, zamijenjena sa adekvatno postavljenih 4-6 kamera, što omogućava bolji i širi nadzor čuvanog mjesta, a uz naše suradnike i identifikaciju počinitelja kaznenih i prekršajnih djela.

IZDVOJENO IZ MEDIJA

Iz navedenih razloga smo oko kao najljepši organ čovjeka ugradili u naš logo. Budno i s velikom pažnjom pratimo štićene objekte naših klijenata, te im na taj način stojimo na usluzi 24 sata dnevno, tijekom cijele godine.

S našim partnerima, imamo mogućnosti pružiti različite vrste osiguranja za potrebe klijenata i korisnika naših usluga. Naš tim čine profesionalci iz područja sigurnosti – pravnici, ekonomisti, kriminalisti, i forenzičari, jednako kao i stručnjaci u IT sektoru koji rade na razvoju i unaprjeđenju tehnoloških rješenja ali i integraciji noviteta na tržištu.

Naše uposlenike potičemo na stalni razvoj i edukaciju u oblasti njihovih interesovanja, a koja su u skladu s poslovanjem tvrtke. Prema našim uposlenicima potičemo timski rad i razvoj, te suradnju zasnovanu na međusobnom uvažavanju i poštovanju, tako da zajedničkim radom i zalaganjem postižemo zadane ciljeve.

Usavršavanjem proizvodnih i radnih procesa uz zajamčenu kvalitetu nastojimo se izdvojiti na tržištu, stručno osposobljenim ljudima i kvalitetno pruženim uslugama iz djelokruga našeg poslovanja.

Ožujska 10, 10 000 Zagreb

Tel: 01 3643 201

Fax: 01 3643 649

Email: bond-zagreb@bond.hr

Dežurna služba 0-24

Tel: 01 3643 201

Email: bond-rijeka@bond.hr

Matice Hrvatske 1 , 21000 Split

Dežurna služba 0-24: 021 474  777

Email: Email: bond-split@bond.hr

24/7

Tehnička podrška